uitgedaagd


Het gebeurt regelmatig dat ik studenten over de vloer krijgen voor een interview rond een of ander eindwerk. Het gebeurt minder vaak dat ik het resultaat van het gesprek onder ogen krijg, maar hier toch een stukje van Tine Merlevede, die een interessante blog heeft rond haar leven als vegetariër. In deze tijden waar persoonlijke getuigenissen een belangrijke rol kunnen spelen in het laten zien wat mogelijk is, zou ik zeker aanraden ook deze stukjes in De Morgen te volgen. Hier beschrijft Eva De Groote haar leven zonder auto.

Met de campagne Gentdaagtuit wil de stad Gent van de algemene invoering van zone dertig een uitdaging maken voor iedereen.  Dat is misschien wel een goed idee, want het is onmogelijk voor een lokaal bestuur om elke automobilist te controleren. Als we daar echter een uitdaging van maken voor iedereen, dan zou het wel kunnen lukken.

En ik heb er zelf ook maar eentje aan toegevoegd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s