klein stukje in de Morgen…


Goed, ik ben nog wel eens in de krant gekomen, en ik wist dat een interview kwam, maar toen ik deze morgen De Morgen kocht en opensloeg was het toch even schrikken (in positieve zin). Zowel de fotograaf (Jonas Lampens) als de journaliste (Sofie Mulders) hebben puik werk afgeleverd – ik vermeld het expliciet omdat niet elk uitgeschreven interview per definitie overeenstemt met het gevoerde gesprek.

Ter aanvulling, het biologisch eethuis waarvan sprake is natuurlijk het Lekker Gec, en ook nog even melden dat het boek vooral gaat over de hoopvolle oplossingen (het interview iets meer over de problemen).

Meer info op stop met klagen. (een van de volgende dagen zal ik het interview zelf hier ook publiceren)

demorgendubbel

Een reactie op “klein stukje in de Morgen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s