het derde Fair Festival komt er aan


Zaterdag 5 september is het weer zover: de derde editie van Fair Festival. Een blik op de toekomst met heel veel info en activiteiten over eco-, bio-, duurzame, vegetarische en gezonde alternatieven die voor iedereen haalbaar en betaalbaar zijn. Met een heerlijke veggie barbecue op de middag, twee uitgebreide workshops (over ‘commons’ als nieuwe kijk op voeding en over stadslandbouw), diverse dj-sets en kinderanimatie-op-maat is een dagvullend programma gegarandeerd.

fairfestival2

Fair Festival biedt dit jaar keuze uit maar liefst 75 standen, gegroepeerd rond diverse thema’s. Wie ecologisch wil bouwen of verbouwen kan meer te weten komen over houtbouw, gezond isoleren, werken met hennep en leem en natuurlijke verven. Duurzame mobiliteit komt aan bod met stands over diverse multifunctionele fietsen, fietskoeriers en autodelen. Een vijftal standhouders hebben een uitgebreid aanbod natuurlijke kledij of gezonde cosmetica. Ook het educatief luik van Fair Festival is royaal. Van spullen lenen bij je buren over een ‘bodymind integrated parcours’ tot waardevolle projecten in Guinee en op de oceanen. Jong én oud(er) kunnen zich uitleven in creatieve workshops en nieuwe invullingen van oude ambachten. De inwendige mens komt zéker aan zijn trekken met een uitgebreid aanbod stands over stads- en biolandbouw en eten en drinken, van gezond broodbeleg tot biodynamische wijnen. Kijken mag, proeven des te meer! Tussen 12 en 14u kunnen de bezoekers deelnemen aan de overheerlijke Fair Festival barbecue bereid door Restaurant Avalon.

Wie dus eens wil zien hoe het nieuwe tijdperk er zou kunnen uitzien is van harte welkom op DOK in Gent. Meer info: www.fairfestival.be.”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s