hier komt dagen zonder vlees


Binnenkort is het weer zover, op 18 februari start opnieuw de Dagen Zonder Vlees campagne. Wat in 2011 begon als een oproep van de jonge Alexia Leysen is ondertussen uitgegroeid tot een professionele campagne die zowel bewustwording als gedragsverandering met zich meebrengt. Voor full-time vegetariërs is er misschien niet veel aan, maar het is wel de ideale manier om je vlees-etende medemens wat te porren om tijdens de vasten een paar stapje richting veggie te zetten. Alle info hier.

Trouwens, nog goed nieuws voor wie Alexia eens wil ontmoeten. Ze heeft bevestigd erbij te zijn op de boekvoorstelling op 25 januari. Daarmee is het lijstje met gasten zo goed als compleet, al zijn nog onderhandelingen bezig met Kris Peeters die ook overweegt om erbij te zijn…

(klik hier voor info en bestellingen van het nieuwe boek, ‘Stop met klagen’)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s