economie 15 – geluk 0


Ik heb even de langverwachte septemberverklaring bekeken. De conclusie is simpel, het hele Vlaamse beleid staat enkel en alleen in teken van economie en groei. Het afbouwen van de overheid en besparen op allerlei sociale voorzieningen wordt omschreven als: “de enige keuze die hoop en perspectief biedt. Wij durven te kiezen omdat we kiezen voor morgen.” Tja, wie even het document leest ziet dat het vol staat met de oude recepten die nefast zijn voor de planeet en enkel maar de ongelijkheid doen groeien. Het woord economie komt 15 keer voor in de tekst, het woord ‘geluk’ heb ik niet gevonden.  Dat zegt voldoende zeker.

septemberverklaring

4 reacties op ‘economie 15 – geluk 0

  1. Steven, kan je die Wordle maken met enkel betekenisvolle woorden (bv. economie, onderwijs, duurzaam, …) ? Nu vind ik het moeilijk te interpreteren. Niet?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s