het einde van een lange winterslaap


Nog een weekje en dan start officieel de lente. Het is meteen de start van de boekenmarathon. Ondertussen liggen er maar liefst 50 boekvoorstellingen vast. Veel kunnen er niet meer bij, behalve voor de witte vlekken op deze kaart wil ik nog een poging doen om een plek in de agenda te vinden. Suggesties voor Brugge, Aalter en Lokeren blijven welkom. Turnhout komt wellicht in het najaar aan de beurt.

De eerstkomende boekvoorstellingen zijn De Pinte, Ieper, Meise, Leuven, Aaigem, Ronse en Gent. Daarnaast zijn er nog enkele klimaatschows voor scholen en gastcollege’s voor PXL Hasselt en Hogent/Aalst. Op 30 maart breng ik een (geactualiseerde) versie van ‘Het einde van de wereld, een try-out’ in Wetteren, voor de vrijwilligers van Pluk9230.

Verder kijk ik vooral uit naar de theatervoorstelling rond Amor Mundi. Samen met Osama Abdulrasol (qanun) en Helena Schoeters (sopraan) in Gent op 31 maart en twee maal in Leuven op 22 april. (hieronder een impressie van de online versie)

Terwijl ik goed besef dat niks vanzelfsprekend is en onze wereld steeds meer onvoorspelbaar wordt ben ik toch dankbaar te kunnen doen wat ik graag doe, en wat we misschien nodig hebben vandaag. Verhalen van hoop en verbinding brengen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s