vanavond de aftrap


Een paar dagen voor we in code oranje terecht komen mag ik weer! Voor een groep mensen het toekomsverhaal brengen zoals het beschreven is in Amor Mundi. Vanavond in de prachtige oude cinema De Keizer van Lichtervelde geven we de aftrap voor de boekenmarathon.

Het plan om de volgende maanden minstens 42 boekvoorstellingen te doen wordt steeds concreter. Reeds 30 locaties liggen vast, voor een tiental andere plekken is het nog even zoeken naar de juiste datum. Je kan op deze pagina steeds het meest recente overzicht vinden. Er zijn nog een paar gaatjes op de kaart, met name Brugge, Lokeren, Waregem, Halle, Dendermonde/Zele, Malle, Diest, Mol en Bree staan nog op mijn verlanglijstje. Suggesties voor lokale organisatoren zijn steeds welkom!

Het zou toch mooi zijn mocht elke Vlaming (en Brusselaar, en een paar Nederlanders, Fransen en Duitsers) op fietsafstand (10km) van een boekvoorstelling wonen.

Aangezien dit toch een plat promo blogstukje aan het worden is: je kan nog steeds stemmen voor Amor Mundi als beste boek uitgegeven in eigen beheer in 2021. STEM HIER

In de categorie ‘meest leerzame boek‘ is ‘Honger naar Gent’ van Dirk Holemans en Noël Callebaut zeker een aanrader. Een orgineel boek over het Gentse voedselsysteem in de late middeleeuwen en de negentiende eeuw. Bij het ‘leukste kinderboek‘ is ‘Zilverhoefje’ mijn persoonlijke favoriet. Een verhaal geschreven door Lien Van Laere met prachtige illustraties van Catherine Balcaen. Bedankt!

Een reactie op “vanavond de aftrap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s