boeken en bomen


Gisteren is een pakje bij me afgeleverd; 420 kilogram boeken. Altijd een bijzonder moment om het boek voor de eerste keer vast te kunnen pakken. Ik ben meteen begonnen met het bezorgen van een aantal bestellingen op wandel- en fietsafstand. Daarnaast ben ik tientallen pakjes aan het maken en zullen alle mensen die via de crowdfunding een boek besteld hebben binnenkort hun exemplaar thuis ontvangen. Ook het bevoorraden van boekhandels kan nu beginnen.

Het boek is dus op volgende manieren te vinden:

  • helemaal gratis op deze blog. Let wel, deze versie is zonder eindredactie en er zijn nog wel wat veranderingen doorgevoerd.
  • online bestellen via Skribis, verzending gebeurt via maatwerkbedrijf Mirto. (25 euro + 3,5 verzending)
  • daar zijn ook de Ebook versies te bestellen (12,5 euro)
  • met de titel of het ISBN nummer (ISBN 978 94 639 6942 0) zal je het boek ook vinden op de grotere webshops (daar ben ik zelf geen grote fan van)
  • rechtstreeks bij mij: prijs 20 euro, verzending met Bpost 5,7 euro. Bestellen via steven@lowimpactman.be, signeren is mogelijk, een factuur ook.
  • in de boekhandels (en die kunnen onze steun goed gebruiken!). Je kan het in elke boekhandel bestellen, in Gent is al te vinden bij Limerick en Walry. Vanaf 14 januari ook bij Illie Mangaro. Daar zullen snel nog winkels bijkomen, de meest actuele info kan je hier vinden.
  • in de bibliotheek zal het nu nog niet te vinden zijn, maar vraag er zeker naar, dan gaat je bibliotheek het ook bestellen.
  • heb je zelf een interessante plek waar je het boek kan aanbieden, laat het weten, dan stuur ik een aantal boeken in depot.

Amor Mundi bos in Lommel!

Voor elke vier verkochte boeken komt er een vierkante meter bos bij. Ik ben optimistisch en ga ervan uit dat de eerste oplage wel de deur uitgaat. Dus is de aanplant van 400 vierkante meter ‘Amor Mundi’ in gang gezet. Daarvoor heeft Bos+ een stukje grond gevonden in Lommel. Er komen ongeveer 100 inheemse bomen die volgens de principes van ecologisch bosbeheer worden beheerd. Binnenkort komt er nog meer info en hopelijk een foto.

En nu?

Nu hoop ik vooral dat veel mensen het verhaal lezen, erover spreken, hun leeservaringen delen via alle mogelijke kanalen en zelf gaan nadenken over toekomstscenario’s en de eigen rol daarbij. Op 20 januari is er een persconferentie in samenwerking met de Vooruit én op woensdag 10 februari organiseert de Vooruit een Webinar over toekomstverhalen. Meer info volgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s