hoe het met Donald zal aflopen…


Het was me wat woensdagnacht, de bestorming van het Capitool. Opvallend is dat zowat alle experten het over één ding eens waren; ‘dit hadden we niet zien aankomen.’ Dat is nu typisch voor de toekomst, het is moeilijk om onverwachte zaken te zien aankomen. Voorspellingen maken is altijd riskant, nadenken over mogelijke scenario’s kan wel natuurlijk. In ‘Amor Mundi’ staat het einde van de VS ook op het programma. Het gaat als volgt (4 oktober 2041):

Beeld uit de Netflix reeks: Designated Survivor, waarin het Capitool wordt opgeblazen.

(Wie de schoonvader is van Jared Kushner is makkelijk op te zoeken.)

Nog wat nieuws over het boek, de crowdfunding is met succes afgerond. De druk is volop bezig en vanaf 15 januari zal het boek beschikbaar zijn. Een weekje later moet het mogelijk zijn het boek in de boekwinkel te vinden. Bestellen kan altijd op de site van Skribis, daar kan je ook de ebook versie bestellen (mobi of epub).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s