terug aan het werk


Zo, komende zaterdag is het zo ver, eindelijk nog eens een voorstelling voor een ‘levend publiek’. Na zes maanden verplichte loopbaanonderbreking en zowat 45 afgelaste voorstellingen en lezingen begint het traag terug op gang te komen. Steeds met wat voorbehoud, want er komen nog altijd annulaties binnen.

Tenzij de planeet eerstdaags door een meteoriet wordt getroffen zal ik komende zaterdag in Heist-op-den-Berg in CC Zwanenberg een geactualiseerde versie van ‘Stop met klagen’ brengen. Ik heb nog goede herinneringen aan een vorige passage daar. Er zal deze keer niet zoveel volk binnen mogen, maar je kan hier nog tickets bestellen.

Volgende week mag ik spreken op de Colruyt Academy (online) en een workshop begeleiden voor Arktos. Op 1 oktober is er voor het eerst opnieuw een school (als alles goed gaat!) en op 6 oktober in Lokeren en 8 oktober in Deinze breng ik een nieuwe versie van mijn voorstelling ‘Corona, het begin van een andere wereld? Een try-out’. Dit is toch wat ik het meeste gemist heb de voorbije maanden, voor een groep mensen mijn verhaal brengen.

Voor de lezers van mijn zomerroman kan ik melden dat ik het manuscript naar enkele uitgeverijen heb gestuurd. Het kan best nog een hele tijd duren voor het proces is afgerond en het boek al of niet in de winkel ligt. Op basis van de interessante input van lezers zal ik het nog eens herschrijven. Voor eigen gebruik laat ik nu een kleine oplage drukken in zelfbeheer. Met als titel en cover:

Terwijl ik met een half oog toekijk hoe de corona-cijfers evolueren, de klimaatchaos dag op dag toeneemt en hier misschien zelfs een regering wordt gevormd probeer ik optimistisch te blijven. Ook daarover kan je op onregelmatige tijdstippen hier een blogbericht verwachten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s