nu ook op papier


Zo, het is zover. De vakantie roman bestaat nu ook in boekvorm. Let wel, de zoektocht naar uitgevers gaat verder, en er komt zeker een uitgave met nog wat aanpassingen en herwerkingen.

Maar voor mensen die niet graag op een scherm lezen heb ik in eigen beheer 30 exemplaren laten drukken. Wie er eentje wil laat het best weten via steven@lowimpactman.be. De kostprijs is 20 euro en de verzending met Bpost kost 4,7 euro. Het boek telt 385 pagnina’s.

Niet op papier, maar ook nieuw is het ‘theatercollege’ dat ik ontwikkeld heb voor Labland. Woensdag online in première… hieronder alle info;

Onze mobiele demowoning Studio16 is er helemaal klaar voor. Bezoek ons in Gent en Roeselare.
Gent 7/10Reserveer een bezoekmoment tussen 13u en 18u.Of neem deel aan het online theatercollege* om 20u met Steven Vromman vanuit Studio16.
Roeselare 12-18/10Neem een kijkje op de website van De Klimaatswitch van Roeselare: rond en in Studio16 kan je een hele week activiteiten rond duurzaam wonen en werken bijwonen!Op 13/10 van 18u-20u kan je een bezoek brengen.Op 13/10 om 20u is er een theatercollege* van Steven Vromman in Studio16: met een groot scherm op het plein is dit college corona-proof zonder reserveren!
* Wat meer info over het theatorcollege:
Als we dan toch niet naar Mars verhuizen…

Met steeds meer mensen kwalitatief wonen binnen de draagkracht van planeet Aarde. Is dat mogelijk? In dit theatercollege breng Steven Vromman (Labland) een inspirerend overzicht van oplossingen die werken. Met compact, collectief, circulair en coöperatief als ingrediënten zijn onverwachte en diverse woonvormen mogelijk. Concrete voorbeelden, nieuwe inzichten en creatieve uitkomsten worden afgewisseld met spectaculaire beelden en een vleugje humor. Na afloop besef je dat alle woonoplossingen die we nodig hebben voorhanden zijn. De verhuis naar Mars kunnen we nog even uitstellen.

Een reactie op “nu ook op papier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s