van Pukkelpop tot Rozenbroeken


Het is in elk geval een goede zaak voor mijn ‘cool-index’ bij mijn kinderen. Volgend weekend zal ik namelijk twee keer optreden op Pukkelpop. Jawel, het populaire festival trekt de ecologische kaart en voorziet een heel randprogramma rond duurzaamheid met de titel ‘Baraque Future‘.  In de daar neergezette UFO zal ik op vrijdag en zaterdag om 15u20 een verkorte versie brengen van ‘Stop met klagen’. Het zal deze keer geen ‘preken voor eigen kerk’ worden en dit is meteen een goede gelegenheid dus om de ecologische inspanningen van Pukkelpop eens te gaan bekijken.

theaterintparkEn daarmee start het nieuwe seizoen, met een week later een openlucht voorstelling enkele honderden meter van mijn deur bij ‘Theater in ’t Park’. Een kleinschalig theaterfestival in het prachtige Rozenbroekenpark in Sint-Amandsberg.

Het beloofd trouwens een erg druk najaar te worden met o.a. een reeks voorstellingen voor Welzijnszorg (die dit jaar campagne voeren rond armoede en duurzaamheid), een klimaattournee voor Groen Plus West-Vlaanderen en nog heel wat activiteiten naar aanloop van de klimaattop in Parijs. Het lijkt me het beste wat we kunnen doen, zoveel mogelijk mensen wakker schudden en de laatste kansen op verandering aangrijpen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s