dag van de Aarde


Eigenlijk is het een beetje raar, zo’n dag van de Aarde. Want wat zijn de 364 andere dagen van het jaar dan? Dagen zonder de Aarde, of tegen de Aarde? Het feit alleen dat er een dag nodig is om ons eraan te herinneren dat we op een kwetsbare en eindige planeet leven toont aan dat er iets mis is.

Deze video stelt het nog eens heel scherp. De keuzes die we maken zijn niet alleen rampzalig voor de planeet, maar ook voor de toekomstige generaties. Dus neem vandaag even de tijd om dit te bekijken en beslis dan wat jij zal doen voor de Aarde. Als het kan elke dag.

2 reacties op ‘dag van de Aarde

 1. en onder dat filmpje : wees de eerste die dit leuk vindt …
  ik vind dat helemaal niet leuk …

  net nog bericht gekregen dat de intercommunale IGEMO die ‘the convenant of mayors’ (doel 20% broekasgasuitstootreductie tegen 2020) voor hun grondgebied aan het organiseren is slechts 27 mensen geïnteresseerd kreeg om mee te werken.

  communicatieve onkunde, gestuurde niet-medewerking, onvoldoende budget of doelstellingen of, nog erger, publieke non-interesse …

  sorry, even een dipje.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s