een valse noot in Heist-op-den-Berg


Wees gerust, ik ga het vanaf morgen weer hebben over wat er allemaal in de wereld gebeurt van interessante zaken, maar nu nog even een paar berichtjes over de boekvoorstelling. Wie er niet bij kon zijn, kan hier alvast de korte reportage zien van het VRT journaal.
http://deredactie.be/static/embed/?permalink=1.2221420

Het gesprekje met Sarah Van Lieferinge over de liefde in de politiek is dan weer opgepikt door het Laatste Nieuws. De belofte waarvan sprake heb ik nog niet kunnen waarmaken omdat ik de tumultueuze gemeenteraad van gisteren heb moeten missen door een ander engagement. Bijna 400 mensen waren er samen gekomen in CC Zwanenberg om te zingen over… thermisch ondergoed. (soms wat vals maar daarom niet minder gemeend)

Met dank aan Hilde Frateur van het Netepaleis van de opname.

 

Een reactie op “een valse noot in Heist-op-den-Berg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s