een nieuw boek, een nieuwe site


Sinds vandaag kan je terecht op www.stopmetklagen.be, na de voorstelling, het boek dus nu ook de site. (en nee, een musical zal er niet van komen). De bedoeling is vooral een plek te bieden met inspiratie voor de ‘vrolijke nieuwe wereld’ waarvan sprake in de ondertitel. Zo kan je op site terecht voor links naar de filmpjes en sites uit het boek. Je kan  er inspirerende sites met acties bekijken en je eigen reacties op het boek achterlaten. Ik hoop dat er heel wat mensen zijn die hun persoonlijke acties op de site achterlaten, om zo een schatkist van alternatieven op te bouwen. Tenslotte is er ook informatie over de voorstellingen van stop met klagen.

Kijk gerust eens rond (site krijgt de volgende dagen nog wat meer inhoud), en denk al eens na over wat jij in 2015 wil doen. Zoals Neil Young het stelt: it all starts with you and me.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s