feestentip


(klik hier voor info en bestellingen van het nieuwe boek, ‘Stop met klagen’)

Nu we deze dagen nogal wat tijd spenderen met familie en vrienden nog een kleine suggestie. Ik heb namelijk een twintigtal copies gemaakt van het aanmeldingsformulier voor de klimaatzaak. Je hier het document terugvinden: Procesvolmacht-Klimaatzaak-NL Tussen hapjes en hoofdgerecht vraag ik dan de aanwezigen om even tijd te nemen om de eigen gegevens in te vullen, daarna zamel ik ze terug in met als doel het hele pakketje in één keer door te sturen.

De klimaatzaak heeft ondertussen meer dan 12 000 mensen die mede-eiser willen worden, op die manier kunnen het er nog een pak meer worden. Wil je nog even de start van deze actie herbeleven, bekijk nog even dit filmpje.

Als dit geen goede manier is om het nieuwe jaar te starten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s