niet alle ondernemers steunen deze regering


Ik ben zelfstandige, een zogenaamde ondernemer. En ik stoor me toch een beetje aan de manier waarop tegenwoordig in clichés gedacht wordt over ondernemers. Samen met een collega ondernemer heb ik een stukje geschreven hierover. Het staat nu op de opiniepagina van Knack.

opinieondernemers

3 reacties op ‘niet alle ondernemers steunen deze regering

  1. Ik ben niet gesyndiceerd, maar heb wel gestaakt vandaag, voor het eerst in mijn leven, en met Hart boven Hard door Antwerpen gefietst. Ik vind het jammer dat de vakbonden nadien op de radio de boventoon voeren met standpunten die maar deels de mijne zijn (pensioen, langer werken, index etc). En dat niemand het lijkt te hebben over andere redenen om te staken, zoals het gebrek aan een milieu- of mobiliteitsbeleid, het belachelijke energiebeleid, het geld voor F16s, de twee maten en gewichten als het over sociale en financiële fraude gaat, … Maar alleen op een plein gaan staan met mijn genuanceerde mening heeft ook zo weinig zin?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s