na de voorstelling; het boek!


Spannende dagen, want ik ben de laatste punten en komma’s aan het nalezen voor mijn nieuwe boek dat volgende week naar de drukker zal gaan. Ik heb er hier al eerder over geschreven in de zomer van 2013 zelfs enkele stukjes gepubliceerd. Het werk is nu klaar en binnen enkele weken krijg ik het eindresultaat te zien.

Het opzet is duidelijk, een stap verder zetten dan in mijn vorige boeken waar het vooral ging over tips rond ecologische leven. Deze keer gaat het breder en dieper. Breder in die zin dat ik meer nadruk leg op wat we samen kunnen doen en hoe we ook in onze eigen gemeenschap en op politiek vlak veranderingen kunnen teweegbrengen. Dieper omdat ik inga op het bewustzijnsverhaal, met de tips 2.0 zoals die ook in mijn voorstelling aan bod komen

Hier kan je alvast het ontwerp van de achterflap bekijken…

kaftachterkant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s