onvoorziene gevolgen


Ik heb hier al eerder geschreven over de soms onverwachte gevolgen van bepaalde acties. Toen bijvoorbeeld 5 jaar geleden de uitzendingen van Low Impact Man liepen kreeg ik een uitnodiging van Patricia Ceysens (Open-VLD) om eens samen te gaan eten in het restaurant van het Vlaams parlement.

wewattCentraalHet was geen romantische date – er zat nog een medewerker van Patricia bij – maar ze was vooral geïnteresseerd in het experiment van de energiefiets. Dus heb ze in contact gebracht met Werner van Bric-a-brock die mijn energiefiets in elkaar knutselde. Werner en Patricia zijn dan samen aan de slag gegaan en kijk gisteren stap ik van de trein in Antwerpen Centraal en daar staan ze.

Drie exemplaren van de ‘human powered’ workstations waar mensen hun laptop of telefoon kunnen opladen en er meteen WIFI bij krijgen. Niet dat dit nu het energieprobleem zal oplossen, maar leuk om zien hoe een experimentje van een zogenaamde groene jongen inspiratie kan leveren voor een heus bedrijf.

Als we dit nu nog kunnen ombouwen om er bijvoorbeeld een Fyra mee te laten rijden komt het nog in orde. Ik wacht dus geduldig op een uitnodiging van de minister van mobiliteit om eens samen te gaan eten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s