de eerste stapjes


IMG_0529Zo, dit weekend ben ik er eindelijk aan begonnen, de parkeermoestuin 2013. Nu staat er nog niet veel: een paar aardbeiplanten, een bloemkool, wat sla en een pot met pas gezaaide warmoes en eentje met spinazie. Ik heb ook een paar stekjes van een frambozenstruik gekocht, eens kijken of dit lukt in een pot. Om de enthousiaste duiven wat te ontmoedigen heb ik een net boven het geheel te hangen.

Straks ga ik een aantal tomatenplantjes ophalen bij een Letser en op mijn vensterbank staan nog een aantal scheutjes te wachten om buiten gezet te worden. En zo hoop de ik volgende week de hele parkeerplaats te vullen.

Ik ben trouwens gestart met nog een experimentje op de vensterbank. Daar staat nu een zwarte plastiek zak met doorgroeid biologisch stro voor de kweek van oesterzwammen. Nog tien andere leden van de voedselteams doen eenzelfde experiment om uit te zoeken of dit een mogelijk product kan zijn voor de voedselteams. Volgens de bijgeleverde handleiding, zal ik binnen 15 tot 20 dagen de eerste oesterzwammen kunnen oogsten. Ik ben benieuwd.IMG_0535

4 reacties op ‘de eerste stapjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s