weekendfilm


Omdat ik een flink deel van het weekend op conclaaf ben met de Groen fractie een weekendfilmpje in plaats van een nieuw bericht. Het is een stevige brok van anderhalf uur (Engels, zonder ondertitels), waar Jeremy Rifkin zijn bekende verhaal nog een flink stuk breder toelicht. Met onder andere boeiende stukken over bewustzijnsevoluties en het onderwijs. Mocht het regenen en er alweer niks op TV is, dan ben je hier wel even zoet mee.

Een reactie op “weekendfilm

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s