autoloze zondag…


Het lijkt een verre herinnering uit paradijselijke tijden. Maar ik weet nog hoe we als tiener fantastische dagen meemaakten dank zij de ‘oliesjeiks’ die de kraan hadden dichtgedraaid. Deze morgen hebben we een zeer beperkte herhaling kunnen beleven met de Gentse Groenen. Door werken op het viaduct van Gentbrugge konden we heel even illegaal proeven van een lege autostrade.                                                                Hier zie je mij naast Bram Vandekerckhove, kandidaat nummer vijf op de Sp.a-Groen lijst.

Om deze foto te maken moesten we wel wat klimmen, en uiteindelijk ging de actie over een oproep om in de stad ook ‘snelwegen voor fietsers’ te voorzien.  Je kan het bericht op facebook over de actie hier alvast lezen.

Op zondagmorgen om 8u30 in de striemende regen op een autostrade gaan staan, tja, politiek werk vraag wel enige inspanningen. Gelukkig konden we daarna onder de brug even genieten van een gezellige pick nick.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s