SAVEM


Er zijn vele manieren om een broer te verliezen. Dit overkwam ook Joris, die twintig jaar geleden zijn broer verloor toen ze samen op weg waren met de fiets. Het is een van de vele treurige gevallen die nog bijna dagelijks voorvallen op onze wegen. Joris is nu erg actief met de vereniging SAVEM wat staat voor Save Them. Op zijn site staat een charter rond veilig verkeer, kan je een veel te grote verzameling foto’s bekijken van bermrouw en via deze link zien waar er al jonge verkeersslachtoffers gevallen zijn.

Savem organiseert op 2 juni een ‘Rinkeltoer’ in Gent, een fietstocht om aandacht te vragen voor verkeersveiligheid. Respect voor de manier waarop ouders (en verwanten) van verkeersslachtoffers zich inzetten.

 

Een reactie op “SAVEM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s