in de file voor groen


Ik kan niet veel meer vertellen over de vergadering van deze morgen (zie vorig bericht), want toen ik ik vertrok iets na twaalf moest er nog heel veel afgesproken worden. Er is wel nagedacht over welk liedje er dan gezongen zou kunnen worden, en of Wallonië dezelfde dag kiest als Vlaanderen (ja dus, 23 september), en of er dan twee aparte sites moeten komen (NL en FR) of eentje enzovoort. Het is allemaal niet simpel maar ik ben er zeker van dat er na mijn vertrek de nodige knopen zijn doorgehakt.

Ondertussen ben ik ergens anders. In de Ardennen namelijk voor het kandidatenweekend van Groen. Ter voorbereiding van de gemeenteraadsverkiezingen gaan we twee dagen werken aan teambuilding en strategie en tussendoor een aantal thema’s uitdiepen en technieken inoefenen. Maar voorlopig is dit nog niet echt het geval. Na een lekkere maaltijd zijn we nu bezig met een spelletje ‘de weerwolven van Wakkerdam’. Altijd goed om strategische vaardigheden in te oefenen. Morgen zaterdag begint natuurlijk het echte werk, maar daar zal ik niet te veel over schrijven, want iedereen kan hier meelezen natuurlijk…

Oja, om naar hier te komen was het wel met de wagen te doen, en zo zat ik samen met 3 groen-collega’s nog eens in een goede ouderwetse file rond Brussel. Maar misschien is het wel goed om op die manier me te kunnen inleven in de situatie van de duizenden chauffeurs die dit dagelijks meemaken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s