ook in Wallonië


Graag gebruik ik deze blog vandaag om promotie te maken voor wat aan de andere kant van taalgrens gebeurt, want ook daar zitten ze niet stil natuurlijk. Zo is er op 10 maart een Forum rond ‘meer geluk met minder voetafdruk’. Je kan er een heleboel concrete toepassingen leren kennen zoals: een hooikist – tweede hand winkel – herbruikbare luiers – LETS – compost – droge toilet – groupement d’achat – wandeling – esperanto – zonne oven enzovoort. Het gebeuren gaat door in La Hamaide (naast Ronse), Ecomusée du pays des Collines, Plada 6. 10 maart, vanaf 11u,  gratis inkom

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s