2 reacties op ‘de kleine ommekeer

 1. Beste Steven,

  Ik ben misschien niet de eerste die het zegt maar de url in je link naar het filmpje is niet helemaal juist en daarom zullen veel mensen het filmpje niet kunnen openen waarschijnlijk. In de link staat er voor de www van http://www.youtube nog een rare cijfer/letter combinatie. Als je die delete dan kom je wel bij het juiste filmpje uit. Ik heb het uiteindelijk kunnen zien en het is een mooi filmpje inderdaad maar misschien zullen andere volgers vruchteloos proberen de link te openen. Ik wens je fijne feestdagen en een duurzaam en gelukkig 2012. Eef

  Like

 2. tja, die reclame boodschap achteraan …
  als je wenst dat firma’s die ‘back to the start’ gaan de plaats van de pharma veebatterijen innemen moet je wel aanvaarden dat ze ook reclame boodschappen de wereld insturen hé

  ’t is dat de consumeerderaar moet overtuigd worden om te consuminderen, want er komt blijkbaar minder/duurder vlees op de plank bij de ‘back to the start’ methode.

  (en dus een stijgende index en rating bureau’s en VBO’s die steigeren waarop vakbonden ook hun achterste poten ontdekken … het vlees dan maar uit de gezondheidsindexkorf gooien zoals tabak, alcohol en brandstoffen ? (maar ook vliegtuigreizen, auto’s (die vervangen we door fietsen en meer openbaar vervoer zoals casette spelers ooit vervangen werden door CD spelers) en ineens alles waar 21% BTW (alle luxe producten) op betaald wordt ?) of beperken tot de 150g per dag die een mens gezond kan gebruiken … of vindt dan ook de boerenbond ineens zijn achterste poten en blokkeren traktoren dan de kruispunten ? hopelijk moeten we niet ‘back to the start’ richting het Aalst ten tijde van Daens of erger : vooruit ‘to the start’ lijkt me interessanter)

  zo, weer even alles op een hoop gegooid. toch iedereen een jaar toewensen waarin de ISEW index mag stijgen, vooral dan door afname van de negatieve posten zoals o.a. de sinds enkele jaren geweldig toegenomen inkomensongelijkheid en de kost van uitputting van niet hernieuwbare grondstoffen (daartegen is de kost van woon werk verkeer (files) erg klein bier).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s