sociale media


Gisterenavond na de lezing in Wijnegem was er een probleem met de laatste trein naar Gent. In Antwerpen Centraal bleek dat die trein een ‘te bepalen vertraging’ had wegens een persoonsongeval. Wie regelmatig met de trein onderweg is weet dat het in zo’n geval lang kan duren. Omdat ik voor mijn lezingen steeds mijn laptop bij heb en internet everywhere toegang besloot ik deze ervaring maar te delen met mijn vele facebookvriendjes.

En kijk, meteen waren er verschillende reacties, waaronder van twee mensen een aanbod om te komen logeren, vlakbij het station zelfs. Andere stuurden me troostende boodschappen of grappige opmerkingen.Uiteindelijk ben ik met ruim een uur vertraging toch thuisgeraakt.  Ik weet wel dat niet iedereen toegang heeft tot dergelijke snufjes, maar dit was wel fijn om te zien. In nood kent men zijn echte (facebook)vrienden…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s