blinde vlekken


Een mens moet toch een beetje meegaan met zijn tijd, dus heb ik me eens beziggehouden met het ingeven van de plaatsen waar ik al geweest ben sinds de start van LIM projectje. Als alles goed gaat kan je hier ook klikken en de kaart zien en op zoek gaan of ik al in je buurt ben geweest. Via deze kaart kan je ook merken waar de blinde vlekken zitten.

Een dubbele blinde vlek die binnenkort zal verdwijnen is Herne. Daar was ik nog niet eerder geweest, maar mag ik deze zomer ook voor het eerst spreken bij een afdeling van CD&V. Daarmee heb ik al SP.A, Open-VLD en Groen! gehad. Van de democratische partijen blijft dan alleen nog NV-A over. En wees maar zeker als ik een uitnodiging zou krijgen dan ga ik daar zeker op in.

In het najaar zullen er nog heel wat stipjes bijkomen. Vooral voor het aanbod van 11-11-11 krijg ik nu heel aanvragen. Het aangepast klimaatprogramma dat ik voor hen aan het uitwerken ben ga ik voor het eerst brengen tijdens de Gentse feesten bij een Eco-kerk activiteit. En verder wil ik vanaf 1 juli starten met een zomerreeks op deze blog! Binnenkort meer hierover…

3 reacties op ‘blinde vlekken

 1. In Herne ben ik ook al geweest voor een infosessie rond dakisolatie. (23 april 2009). Ik weet de aantallen daar niet meer precies, maar als ik me goed herinner was er toch wel wat volk. In Londerzeel heb ik het grootste publiek gehad, met meer dan 150 mensen. Het leeft toch wel degelijk onder de bevolking.

  Like

 2. Dag Lowimpactman,

  Ik heb een kleine blinde vlek gevonden op uw kaart:
  Edingen (Henegouwen), op 2 km van Herne (Vlaams-Brabant).
  Daar geef ik les in een groot college waar “agenda 21” een activiteit is die het hele jaar door leerlingen aanmoedigt tot respectvol gedrag. De taal is geen probleem: ik geef er les wetenschappen in de afdeling “immersie”, dwz in het Nederlands aan franstalige kinderen.

  Zeg het je iets?

  Chantal Gillebert

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s