nog meer sprookjes


Naar aanleiding van het gesprek met Geert Noels ben ik me nog wat gaan verdiepen in de sprookjes van de technologische oplossingen. Dat heeft dan weer geleid tot een opinie, die staat nu in Knack. Lees, en deel (ook op Twitter, want daar zit ik niet meer op)

3 reacties op ‘nog meer sprookjes

  1. Nagel op de kop. Ook mensen die blijk geven van bezorgheid voor klimaat en milieu en zelfs bereid zijn er inspanningen voor te leveren, verwachten nog té veel van de technoligische oplossingen. De vraag die ik me dan stel is: hebben wij in het verleden nog niet voldoende bewezen dat al dat technisch vernuft na verloop van tijd tal van onaangename “neveneffecten” heeft? …moeten we niet vooral inzetten op herstel van natuurlijke evenwichten?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s