dank


Heel veel dank aan iedereen die de voorbije weken de productie van het boek Hoop heeft mogelijk gemaakt. Uiteindelijk hebben 213 mensen mij daarbij geholpen. De crowdfunding is afgesloten, maar geen nood, het boek kan vanaf nu in alle boekhandels besteld worden, of gewoon rechtsreeks bij mij via deze link. Er is nog een fijn nieuws, aangezien er al 500 boeken de deur uit zijn gaan we starten met de voorbereidingen van de tweede druk. Het boek is ook naar alle redactie’s van de media gestuurd, het is nu even afwachten hoe groot de interesse in het thema is. De actualiteit blijft in elk geval duidelijk maken dat de turbulente tijden nog niet voorbij zijn: de Doomsday Clock is net weer wat scherper gesteld en gisteren is het belang van biodiversiteit nog eens naar voren gekomen.

Er is dus behoefte aan een grote hoop Hoop. Ik ben dus wel heel benieuwd of het boek daartoe kan bijdragen. Laat het me zeker weten zoals Stef op Linkedin heeft gedaan.

6 reacties op ‘dank

  1. Hoi Steven, bedankt voor je nieuwe boek. Hij ligt boven op de “te lezen” stapel. Heb ik zin in!

    Ik meen ook een copie van Amor Mundi mee besteld te hebben. Klopt dat? (Heb de online versie gelezen en wil hem graag nog een keer compleet lezen…)

    Gr Ben

    Like

  2. Heel leuke boekpresentatie afgelopen zaterdag in Rosa (Gent)! – heb je Groene Amsterdammer van 12.01.23 gelezen? Interessant essay over leven in het ´calamiteitperk´ door Tim Fransen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s