nog drie dagen…


Zoals te verwachten was, tien dagen quarantaine is gewoon saai, niet spannend. Alle dagen lijken op elkaar en er gebeurt niet veel. Het goede nieuws is natuurlijk dat we niet ziek zijn! Vandaag gaan mijn gedachten vooral uit naar de mensen in de zorg die opnieuw zwaar overbelast worden. De dokters en apothekers die met moeite hun werk rond krijgen (en waar we zeer goed zijn door geholpen). Maar ook de leerkrachten en mensen in de kinderopvang die blijven roeien met de riemen die ze hebben. Terwijl de storm weer sterker wordt. Een symbolisch kunstwerkje als dank mag wel.

Zelf ben ik vandaag voor het eerst gaan lopen. Vijf kilometer, aan een rustig tempo, en alles ging goed. Als ik een week niet kan lopen begin ik het echt te missen. Ik loop nu al ruim 25 jaar gemiddeld 25 kilometer per week, mijn doel, eenmaal de wereld helemaal rond lopen komt in zicht.

Vandaag ook weer heel wat pakjes kunnen maken (ik verstuur enkel met Bpost), dus veel dank voor iedereen die mijn Facebook en andere berichtjes blijft delen en liken.

ALLES OVER DOCUMENTAIRES EN NOG VEEL MEER

Ook leuk, mijn neef en gewaarde documentaire maker Jan Vromman schreef net een boek. Daarin heeft hij het uitgebreid over mijn roman. Hij maakt er een korte samenvatting van en besluit met: In bovenstaande opsomming zit materiaal voor enkele SF-documentaires. Echt documentair werk, steunend op onderzoek, beginnende inzichten, ontluikende technieken; gebaseerd op documenten, plannen cijfers. Maar ook ruimte gevend aan verbeelding, want audiovisuele technieken zijn in staat die toekomst van van beelden te voorzien. Zijn volledige bespreking kan je hier lezen.

2 reacties op ‘nog drie dagen…

 1. Dag StevenAh zo, terug op FB ?Beetje verbaasd…MvgBert

  Verzonden via Yahoo Mail op Android Op wo, nov. 24, 2021 om 17:02 schreef WordPress.com: #yiv1621560681 a:hover {color:red;}#yiv1621560681 a {text-decoration:underline;color:#0088cc;}#yiv1621560681 a.yiv1621560681primaryactionlink:link, #yiv1621560681 a.yiv1621560681primaryactionlink:visited {background-color:#2585B2;color:#fff;}#yiv1621560681 a.yiv1621560681primaryactionlink:hover, #yiv1621560681 a.yiv1621560681primaryactionlink:active {background-color:#11729E !important;color:#fff !important;}#yiv1621560681 WordPress.com | lowimpactman posted: “Zoals te verwachten was, tien dagen quarantaine is gewoon saai, niet spannend. Alle dagen lijken op elkaar en er gebeurt niet veel. Het goede nieuws is natuurlijk dat we niet ziek zijn! Vandaag gaan mijn gedachten vooral uit naar de mensen in de zorg die” | |

  Like

  1. Ja Bert, dan toch.
   Het is vooral een kanaal om veel mensen te bereiken en mijn verhaal te verspreiden. Ik zou het liever anders zien, maar op de afspraak nodigen ze me niet uit 😉

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s