Corona-cocooning, dag vijf


Weinig nieuws te melden hier. Er zijn geen symptomen meer en we voelen ons prima. De drang van onze kleuter om salto’s te maken wordt alsmaar groter, en onze inspiratie om voor de nodige verstrooiing te zorgen al eens wat minder. We hebben de voorbije dagen al chocolade snoepjes gemaakt, pop corn en koekjes. Evenals ingewikkelde constructies met duplo en knikkerbanen. We blijven ervoor zorgen dat het ventje toch een paar uur per dag buiten kan zijn, zonder contact met anderen. Want dat is natuurlijk het lastigste voor een kind, niet met andere kinderen mogen spelen.

De foto maakt het wel duidelijk. Timo zwaait vanachter het raam naar buurmeisje Bente. Meer mag nog niet. Maar we hebben geen reden tot klagen, onze vriendelijke buurvrouw heeft onze voorraden aangevuld. Ze heeft daarbij kunnen vermijden dat onze eerste ervaring met Collect and go uitdraaide op een voorraad van zestig doosjes cleenex. Een aantal van mijn geschrapte opdrachten kregen een nieuwe datum.

Oja, voor wie nog tijd heeft, maak ik graag nog even reclame voor deze podcast van Veerle Colle. Daarin ga ik uitgebreid in gesprek over mijn boek, het klimaat en het leven. Een echte aanrader voor wie vast zit in quarantaine…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s