huiskamers gezocht


Ook voor mij is het ‘normale’ leven weer gestart. Maandag mocht ik bij een tachtigtal eerstejaars uit het secundair onderwijs mijn verhaal doen in Brugge. Dinsdag hetzelfde bij half zo veel senioren in Bissegem. Donderdag vertel ik over mijn boek in Oud-Turnhout (OC De Djoelen, 19u30, iedereen welkom). Vrijdag mag ik dan spreken over de toekomst van de landbouw bij de AV van de Wassende Maan. Het is toch iets wat ik gemist heb het voorbije anderhalf jaar. Verhalen vertellen en in dialoog gaan met anderen.

Vorige week vrijdag ben ik bijzonder warm ontvangen in Aalst, bij Anja en Phillipe, die buren en vrienden hadden uitgenodigd voor een boekvoorstelling. Een diverse groep van ruim twintig mensen. Met studenten bio-ingenieur, een kolonel uit het leger, een medewerker van de Kringwinkel, iemand uit het Federaal parlement en nog een aantal andere achtergronden. Het leuke van mijn boek is dat er heel veel thema’s in verwerkt zijn en ik van daaruit kan inspelen op de vragen en leefwereld van de toehoorders. Ik hoop de volgende maanden nog vele dergelijke avonden mee te maken.

Daarom deze oproep. Heb je ook wat vrienden, buren of familie die wel eens interesse zouden kunnen hebben in een origineel toekomstverhaal? Dan kom ik graag langs. Als je een vijftiental mensen kan bij elkaar brengen kom ik gratis het boek toelichten. Het kan ook tijdens een middagpauze op het werk, bij een trouwfeest of een andere gelegenheid. Interesse? Geef een seintje via steven@lowimpactman.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s