gezocht: klimaatcoaches


Nu het duidelijk is dat de klimaatcrisis is gearriveerd kunnen we ons maar beter bezig houden met een aantal belangrijke vragen. De eerste blijft, hoe kunnen we de uitstoot van broeikasgassen sneller naar beneden halen? De tweede is, hoe gaan we om met de klimaatchaos die er aan komt? Hoe zal ons leven er de volgende decennia uitzien?Hoe bereiden we ons voor op de miserie die onvermijdelijk op onze weg komt? De volgende dagen en weken zal ik er wat dieper op ingaan op deze pagina.

Eerst nog een oproep voor de opleiding te volgen tot klimaatcoach.

Je bent begaan met het klimaat en wil je engageren? Word klimaatcoach bij KlimaatContact en inspireer anderen om klimaatvriendelijke keuzes te maken! Tijdens een 3-daagse training krijg je een stevige basis over onze methodiek, klimaatpsychologie en het klimaatgesprek. 

In de workshops maken we gebruik van de nieuwste inzichten uit de klimaatpsychologie. Deelnemers leren concrete technieken om beter te communiceren over klimaatverandering en de keuzes die we maken. Ze voeren positieve en verbindende klimaatgesprekken en beïnvloeden zo hun omgeving. Dit zorgt op termijn voor een sneeuwbaleffect. Eenmaal voldoende mensen zijn bereikt, worden klimaatvriendelijke keuzes het nieuwe normaal.

Schrijf je in via klimaatcontact.be/klimaatcoach voor een training:

3-4-5 september in Gent

15-16-17 oktober in Antwerpen

5-6-7 november in Leuven

Meer info vind je op www.klimaatcontact.be. Specifieke vragen? Mail naar info@klimaatcontact.be!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s