steun de verandering


Op de valreep nog een oproep om mee te doen met een toch wel bijzonder straffe crowdfunding. Partago wil 350 000 euro ophalen om het systeem van elektrisch autodelen verder uit te breiden. Dit ook bijna een olympisch record denk ik.

Je kan hier zien hoe hoog te teller staat en misschien zelf nog een bijdrage doen. Daarbij kan je ook een van dezer 5 sympthatieke organisaties steunen die hiermee beroep kunnen doen op een elektrische deelwagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s