Oostende, nu het nog kan…


Toch grote opluchting van velen is cultuur weer toegestaan. Wellicht onderschatten we het belang van samen genieten van muziek, theater, dans, film en expo. Cultuur kan voor troost zorgen, schoonheid, onroering, verbeelding en verbinding…

Vele cultuurliefhebbers zullen deze zomer afzakken naar Oostende voor het onvolprezen Theater aan Zee festival, met als motto: ‘Amor Mundi’. Jawel, liefde voor de wereld. Dus wat kan er niet ontbreken op het programma??

Jawel, de voorstelling die ik samen met Osama Abdulrasol en Helena Schoeters maakte is er op 27 juli te zien in het amfitheater van de grote post. Meteen is het ook een première. De voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met het Masereelfonds, in kader van de campagne Verbeeld de toekomst! Leden krijgen dan ook een fikse korting.

Een van de verhaallijnen in het boek heeft te maken met de stijgende zeespiegel en het verdwijnen van Middelkerke en Oostende. Het zal nog wel even duren, maar toch, geniet van Oostende, nu het nog kan. Misschien tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s