Zolang Corona strekt


Het glas wijn van gisterenavond bracht een eenvoudig idee. Laat ons zolang het niet anders kan de online wereld maar omarmen. De drempel om een online boekvoorstelling te organiseren wil ik zo laag mogelijk houden. Vandaar dit nieuwe aanbod.

Op het moment dat jij verkiest, met de mensen die jij wenst: een exclusieve boekvoorstelling rond Amor Mundi.

Tijdens een middagpauze met collega’s, of in het weekend om de wekelijkse familiezoom wat inhoud te geven. Met je wandelclub of socio-culturele vereniging. Met een paar toogvrienden waarmee je al een paar keer de wereld wou redden? Het kan allemaal.

Komen aan bod: het toekomstscenario uit Amor Mundi en een aantal fragmenten uit het boek. Achtergrond over het ontstaan van het verhaal. Gesprek en dialoog over toekomstdenken en over wat we vandaag samen kunnen doen om de toekomst vorm te geven.

We kiezen samen een datum en een moment. Je krijgt een zoomlink en de nodige info om mensen uit te nodigen.

En wat meer is, als vijf van de deelnemers aan het gesprek een boek bestellen (20 euro + verzending) is het helemaal gratis voor de organisator. Wil je het zelf betalen, dan is het 100 euro (en krijg jij de 5 boeken om uit te delen!)

Aarzel niet om wat meer info te vragen (of bel gewoon 0486 07 26 06).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s