Amor Mundi mét muziek


Vrijdag is het zover. De première van Amor Mundi, a dream for the future, gebaseerd op het gelijknamige boek. Wat kan je verwachten? Prachtige muziek van Osama Abdulrasol en Helena Schoeters. Fragmenten van uit de memoires van een omwentelingskind en dialogen tussen de auteur en de zangeres. Wie het boek nog wil lezen, niet ongerust zijn, want nauwelijks 6 procent van de tekst komt in de voorstelling aan bod. De voorstelling zal ongeveer een uur duren. Kijken is gratis, je hoeft je alleen te klikken op deze link. Aangezien het om een allereerste uitzending gaat zijn we uiteraard heel blij met wat feedback.

Hieronder een kort filmpje. Let wel, vrijdag werken we met drie camera’s, goede microfoons en mixing, dus de kwaliteit van beeld en klank zal veel beter zijn. (Op 16 april is er een tweede online editie)

Over muziek gesproken, ik heb ook een playlist gemaakt die past bij het boek. Wie op Spotify zit kan die normaal gezien ook beluisteren door de code hierboven te scannen of deze link te gebruiken. Je hoort er onder andere:
-Shigeru Umebayashi (p 54, de geboorte van Man)
-Spirit Bird (bij de (p 158, de meditatie onder de stadshal)
-Who’s gonna stand up (p. 280, het wereldwijde protest)
-Syvio Rodriguez (muziek die ik leerde kennen in Lakabe, beschreven door Roger op p.89)
-We shall be known (bij de overwinning van de Great Turning, p.293)
Verder nog een aantal stukken die voor mij passend zijn of die ik vaak heb opgezet tijdens het schrijven (Canto Ostinato)
Bijkomende suggesties zijn zeker welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s