en nu…


Gisteren kon je hier de ontknoping lezen van mijn boek. Ik ben natuurlijk benieuwd naar jullie reacties. En wil graag even delen wat nu mijn plan hiermee is.

Deze week start ik de zoektocht naar een uitgever, nu een eerste versie van het manuscript klaar is. Van de versie die op deze blog staat ga ik in elk geval een beperkte oplage laten drukken in eigen beheer. Daarbij maak ik dankbaar gebruik van de suggesties en foutjes die jullie gemeld hebben.

Voor het boek kreeg ik van Annemie Maes al een voorstel voor de cover. Een beeld dat meteen verwijst naar de laatse zin van het boek.

Ik ben wel benieuwd naar je mening hierover. Dus je kan hieronder de drie variaties van de cover bekijken, en via een klein berichtje hieronder je voorkeur meegeven.

1. zwart met wit

Oja, ik zoek ook nog enkele quotes van lezers (zoals die te lezen zijn op achterflappen). Wil je in een of twee zinnen beschrijven wat je van het boek vond, wat het met je gedaan heeft, hoe je het zou willen aanraden? Laat maar komen. (mag ook via steven@lowimpactman.be)

5 reacties op ‘en nu…

 1. Persoonlijk vind ik de groenste de mooiste, maar ken weinig over vormgeving. De werk titel van het boek ‘man’ vind ik niet zo goed gekozen, omdat boek niet van mannelijk perspectief geschreven is en onderscheid tussen ‘man’ en ‘vrouw’ overstijgt. Ik zou genderneutrale titel zoals ‘mens’ of ‘hope’ kiezen. Eventueel zou je David Fonds kunnen contacteren voor uitgave boek.

  Like

 2. Dag Steven,

  Het eerste ontwerp heeft helemaal mijn voorkeur. De vingerafdruk lijkt op de maan en eronder staat MAN! De maan is het teken bij uitstek van de Hoop (op een betere wereld), hetgeen de meesten van ons verlangen.

  Eventueel quote: “Een verslavend boek vol ideeën voor de planeet, spanning, hoop, menselijkheid, SF en liefde.”

  Veel succes.

  Voor 11/10 hoor ik donderdagavond of en hoe en wat dit doorgaat voor GruunRant.

  groetjes Curt

  ________________________________

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s