Vakantieroman (met dank aan Corona)


Ruim twee jaar geleden ben ik begonnen met schrijven aan een nieuw boek. Een positieve post-apocalyptische roman. Een ambitieus project dat vaker stillag dan vooruitging. Delen van de research zijn terug te vinden in mijn laatste voorstelling en boekje. De roman zelf kwam in een schuif terecht. Maar kijk, de voorbije maanden bracht Corona ruimte in mijn agenda en ben ik er terug aan begonnen. Deze keer wil ik schrijven tot een eerste versie klaar is. Dus ga ik een engagement aan met jou, lezer van deze blog.

Vanaf 1 juli publiceer ik hier elke dag een stuk van het boek. Ik heb nu ongeveer materiaal tot 25 juli, het zal een behoorlijke klus zijn om tot 31 augustus vol te houden. Het zal tegelijk een behoorlijke klus zijn om het hele geval te lezen, het gaat nu al om 45 000 woorden.

Het is niet zonder schroom dat ik mijn pennenvruchten loslaat in de wijde wereld. Het zou best kunnen dat een roman schrijven te hoog is gegrepen. Dus hoop ik dat je mij wil helpen. Door feedback te geven, taalfouten eruit te halen, je bedenkingen en inspiratie door te spelen. Als er ooit een gedrukte versie komt, dan zal ik iedereen vermelden die op een of andere manier reageert. Wil je geen enkele aflevering missen, schrijf je in via de rechterbalk (tenzij je dit al deed natuurlijk).

Het verhaal speelt zich af in de periode 2025-2053. Het hoofdpersonage Man, schrijft zijn memoires. Meer zeg ik niet. Een aantal thema’s uit het boek komen wel aan bod in mijn volgende online projectje. Het toekomstverhaal dat ik zal brengen in mijn voorlopig laatste online-voorstelling. Daar kan je bij zijn, inschrijven via deze link. Trouwe bloglezers die mijn stukjes tot op het einde lezen vinden hier nu pardoes een code om gratis in te schrijven: 63787890

8 reacties op ‘Vakantieroman (met dank aan Corona)

 1. Hallo,

  Supertof aanbod maar kan het zijn dat de code niet werkt?
  ik krijg toch nog een bankcontact pagina met prijs van 6€

  Like

   1. ja inderdaad, de code had ik in dat vakje ingevuld (via copy/paste), maar dat leek geen effect te hebben… ik had de betaling voorlopig genegeerd

    Een tweede poging om met de code te registreren (om nog eens te testen) geeft aan dat mijn emailadres reeds aangemeld is.

    En ik merk ook dat ik ondertussen inderdaad een bevestigingsmail gekregen heb, misschien is het aanmelden dus toch gelukt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s