Voor de volgers in Amerika


Als ik statistieken van mijn blog mag geloven zijn er dit jaar 358 unieke bezoekers uit de VS langs geweest. Bij de lezers van mijn laatste nieuwsbrief komen er zelfs 431 uit Amerika. Aangezien het voor die mensen niet evident is op milieuvriendelijke wijze naar mijn voorstellingen te komen is er nu een nieuw aanbod. (En natuurlijk ook voor alle Vlamingen en Nederlanders die in hun kot moeten blijven).

Een online geactualiseerde versie van mijn laatste voorstelling. Die eco-comedy ging in mei 2018 in première. De titel ‘Het einde van de wereld? Een try-out?’. Een voorstelling over mogelijke eindscenario’s voor onze planeet, maar vooral over wat we kunnen doen om tot een mooiere toekomst te komen. Met aandacht voor veerkracht, ons mensbeeld, onze relatie met de natuur en met elkaar. In de voorstelling gaat het ook even over de dreiging van een mogelijk virus en andere schokken waarmee we te maken kunnen krijgen. Redelijk wat mensen die de voorstelling zagen lieten me weten dat ze er in deze Corona-tijden wel eens aan terugdenken. Omdat live voorstellingen nog niet kunnen organiseer ik daarom drie maal een aangepaste voorstelling.

  • Maandag 1 juni om 16 uur.
  • Woensdag 3 juni om 20u05.
  • Vrijdag 5 juni om 20u30.

De voorstelling duurt ongeveer 70 minuten, de toegangsprijs is 5 euro. Hier kan je inschrijven. (Mocht de prijs voor iemand een drempel zijn, stuur een mailje naar steven@lowimpactman.be, dan stuur ik een code voor gratis toegang).

Oja, en voor de Amerikaanse vrienden, als er interesse is dan doe ik wel eens een voorstelling midden in de nacht, zodat jullie overdag kunnen kijken. Laat hier weten welk moment best past.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s