100 000 x dank


Dit is Charlie Eylenbosch uit Ternat. Hij is lid van Natuurpunt en gepassioneerd imker. En hij was gisteren ook toeschouwer nummer honderdduizend bij een voorstelling in Ternat. Sinds ik op 25 juli 2008 voor het eerst mijn verhaal mocht vertellen aan een groep jongeren van JNM ben ik nog 1344 keer uitgenodigd om hetzelfde te doen.

Het was geen vooropgesteld doel om zo veel mensen te bereiken. Maar in de loop van 12 jaar heb ik de kans gekregen om in alle uithoeken van Vlaanderen (en af en toe in Wallonië, Nederland en zelfs Frankrijk) mijn boodschap te brengen. Daarbij heb ik de gewoonte om telkens in mijn agenda het aantal toeschouwers te noteren. Zo kom ik aan vijf volle sportpaleizen.

Ik ben dan ook heel dankbaar voor de vele verenigingen, scholen, bedrijven, organisaties en individuen die me die kans hebben gegeven. En natuurlijk aan al die mensen die tijd hebben gemaakt om te komen kijken en luisteren. Zoals gisteren. Regen en wind, voetbal op TV maar toch weer zo’n zestig mensen die samen hebben nagedacht over hoe we de wereld een stukje beter kunnen maken. Om Charlie te bedanken heb ik hem met veel plezier een pakketje ‘zero waste living spullen’ gegeven van onze verpakkingsvrije winkel Ohne.

Zolang er mensen zijn die me uitnodigen kom ik graag langs. Of het ooit tot 200 000 komt is niet te voorspellen. Maar ook in dat geval is een klein feestje wel gepast.

Blijf op de hoogte via mijn nieuwsbrief.

2 reacties op ‘100 000 x dank

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s