zondag naar Brussel


De aandacht voor het klimaat is weer wat weggedeemsterd, maar het probleem is groter dan ooit. Daarom zal ik er zondag bij zijn, op de betoging voor klimaat en sociale rechtvaardigheid. Omdat alles met elkaar verbonden is: geen klimaatbeleid zonder sociale rechtvaardigheid, geen strijd tegen ongelijkheid zonder oog voor de planeet. Spring mee op de kar! Samen op straat, voor mens en klimaat. Op 12 mei vragen we luid en duidelijk: RIGHT(S) NOW!

Om 13h verzamelen we aan station Brussel-Noord. Om 13u30 beginnen we met stappen. Rond 15u30 komen we aan in het Jubelpark voor een feestelijke apotheose met muziek, dans en speeches!

Wie er niet bij kan zijn, kan nog steeds mede-eiser worden van de Klimaatzaak. Want hoe meer mede-eisers, hoe luider onze stem. Om alles op tijd rond te krijgen, sluiten we het mede-eiserschap af op 27 mei 2019, de dag na de verkiezingen.

Zet Klimaatzaak mee op de kaart. Deel onze campagne en overtuig zoveel mogelijk mensen om ook mede-eiser te worden. Doe het ook thuis, op café, in je sportclub, op je werk, online … Vertel hen dat mede-eiser worden gratis en risicoloos is. En dat het slechts 2 minuten duurt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s