Nieuw boek komt er aan!


Naar aanleiding van de voorstelling ‘Het einde van de wereld? Een try-out’ heb ik een boekje geschreven. Het is een aanvulling op de voorstelling en gaat dieper in op thema’s zoals veerkracht, bewustzijn en activisme. De cijfers en feiten uit de voorstellingen worden toegelicht, de liedjesteksten zijn erin opgenomen evenals een exclusief interview met Timo over de wereld in 2075. Ook de engagementen van de toeschouwers tijdens de eerste reeks voorstellingen zijn erin opgenomen.

In deze tijden van verandering, dreiging én hoop schetst dit boek een genuanceerd beeld van de toekomst. Het maakt duidelijk dat de keuzes die we vandaag maken bepalen in welke wereld we terecht zullen komen. Inspirerende voorbeelden en inzichten kunnen je helpen je steentje bij te dragen.

Boekvoorstelling in Gent op 5 april

Maak kennis met het boek, enkele fragmenten uit de voorstelling  (het grote overlevingslied!) en jonge inspirerende doeners. Stel je vragen over de toekomst en kom alles te weten over katrolwoningen, droomkwekerijen, lintbebossing, carbonmarkt coöperatisme,  3-6-9 relaties en zelfslachtboerderijen.

PS: wil je ook kennismaking met de heerlijke keuken van Madonna? Schrijf je in voor de ‘meet, eat and read’. Vanaf 18u30, een lekkere ’menu 2075’ inclusief een exemplaar van het boek voor 25 euro.

INSCHRIJVEN VIA DEZE LINK

Ik geef het boekje uit in eigen beheer, het is koop bij lezingen en voorstellingen. Binnenkort ook te bestellen bij de toffe webshop van Kudzu en via steven@lowimpactman.be .

Een reactie op “Nieuw boek komt er aan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s