twee tickets voor Connect2Change


Op donderdag 22 februari is Brussel the place to be. Een hele reeks organisaties en sprekers komen er samen om na te denken over hoe we Vlaanderen dubbel zo duurzaam te maken. Hier de aankondiging;

connect2Om de stap naar een duurzame samenleving en economie te versnellen, moeten we onze krachten bundelen. Daarom brengen we duurzaamheids-pioniers uit alle windstreken samen, zowel uit het middenveld, als uit het bedrijfsleven en de onderzoekswereld. Op het nieuwe netwerkevent ‘connect2change’ brainstormen we met z’n allen over innovatieve ideeën omtrent de verschillende transitiethema’s: mobiliteit, energie, voeding & landbouw, ruimte en circulaire economie. 

‘Connect2change’ gaat door op donderdag 22 februari 2018, en is een initiatief van Bond Beter Leefmilieu in samenwerking met The Shift, Antwerp Management School en de Sociale Innovatiefabriek. Door deze unieke samenwerking brengen we duurzaamheidsliefhebbers van overal samen om inzichten uit te wisselen en elkaar te inspireren.

Omdat zelf ook een rolletje speel die dag mag ik twee mensen een gratis ticket aanbieden. Bekijk hier nog eens het programma en als je mee wil, stuur een berichtje naar: steven@lowimpactman.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s