naar 100 000 mede-eisers voor de klimaatzaak


Ik vermoed dat de meeste lezers van deze blog al langer mede-eiser zijn van de klimaatzaak. Ondertussen hebben 33 000 mensen zich hiervoor opgegeven. Om onze politici duidelijk te maken dat we het menen mogen dit er gerust nog meer worden.

Onze overheden komen vandaag hun klimaatbeloftes niet na. Daarom doet Klimaatzaak beroep op justitie om ze daar via de rechter toe aan te zetten. Vandaag zijn we met 33.000 mede-eisers. Als we elk 2 mensen overtuigen, zijn we snel met 100.000. Met hoe meer we zijn, hoe moeilijker te negeren!

Dus ga als de bliksem naar deze site, meld je zelf aan en roep je vrienden massaal op hetzelfde te doen!

 

klimaatzaak

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s