in de bloemetjes


Als het gaat over mooie, inspirerende verhalen, dan past het verhaal van Paulien er helemaal in. Ze is zot van bloemen, maar haar hart doet pijn als ze ziet hoe de bloemen  naar hier worden gevlogen met vervuilende vliegtuigen. Hoe ze in landen als Columbia of Kenia worden gekweekt met veel pesticiden en sociale uitbuiting. Dit moet toch anders kunnen. En dus is ze deze zomer begonnen met haar eigen bedrijfje met ecologische lokale veldbloemen; Blommm.

De kerels van Zwijgen is geen optie hebben opnieuw een pareltje afgeleverd dat je hier kan bekijken.  Voor mij is het opnieuw een illustratie dat, als je je hart volgt, en doet wat je echt wil doen, dat per definitie ook goed is voor de wereld. (ps: let ook op hoe Pauliene de klemtoon legt op het werken met de handen)

 

Een reactie op “in de bloemetjes

  1. mooie madam, maar (niettegenstaande bootcamp) van een enorme economische naïviteit, wat afbreuk doet aan de impact die gerealiseerd kan worden. Ik zou daar graag eens mee samen zitten 😉

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s