must read: Low Tech Magazine


Ik ben al jarenlang een fan van Kris De Decker van Low Tech Magazine.  Met wel doordacht studiewerk doorprikt hij de vele technologische oplossingen die ons worden opgedrongen. Zijn laatste artikel gaat over de rekenmodellen die gebruikt worden om energieverbruik en besparing te berekenen. De conclusie is dat deze heel vaak leiden tot dure en overbodige investeringen. Het is een stevige brok, met heel wat cijfers en achtergrond, maar zeker de moeite om te lezen. Trouwens, de beleidsaanbevelingen waarmee het artikel wordt afgerond zouden ook door onze beleidsmakers eens mogen bekeken worden. Op de site verder nog een schat aan informatie over hernieuwbare energie, low-tech oplossingen en doe het zelf technieken! Klik hier.

lowtechmag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s