boodschap van algemeen nut


Misschien stoor jij je ook wel eens aan al die “boodschappen van algemeen nut” op de openbare omroep die de consumptie van vlees bevorderen. Nu krijg je de kans om er iets aan te doen.

Na vele jaren proberen, krijgt de Donderdag Veggiedagcampagne eindelijk 1 week gratis zendtijd als boodschap van algemeen nut op de openbare omroep. Vanaf 25 september zullen de een- en canvaskijkers aangemoedigd worden om minder dierlijke en meer plantaardige producten te eten. Minstens één dag per week geen vlees of vis eten is een boodschap van algemeen nut voor iedereen op deze planeet. In tegenstelling tot de vleespromotiespotjes die we nu op televisie zien verschijnen.

 

1 week is goed, 2 weken is nog veel beter! 

Daarom lanceerde EVA gisteren een crowdfundingcampagne. Met 12.000 euro komt de veggieboodschap een week langer op televisie. En hoe meer centen er binnengehaald worden, hoe langer de plantaardige boodschap op de nationale televisie te zien is.

Het zou fantastisch zijn als je Eva zou willen steunen door de actie vanaf volgende week te delen. Of zelf een van de uniek rewards te kopen. Voor grote bedragen van bedrijven of organisaties kunnen we rewards op maat uitwerken.

Hier vind je alle info

Een reactie op “boodschap van algemeen nut

  1. dus voor een boodschap van algemeen nut moet betaald worden ?
    da’s dus gewoon reclame en geen boodschap van vb het ministerie van landbouw …
    is er al aangeklopt bij het ministerie van volksgezondheid en milieu om deze boodschap zonder vlees zelf te verspreiden ?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s