de klimaatzaak gaat verder


 

Ik ben één van de 17.000 mede-eisers van de klimaatzaak die via een ingevulde volmacht onze regering voor de rechter willen dagen wegens roekeloos klimaatbeleid. Dat was wel wat gedoe en tegelijk een drempel voor veel andere mensen die deze zaak ook genegen zijn. Zo waren er nogal wat mensen die helemaal achter het initiatief stonden maar er maar niet in slaagden de volmacht geprint en verstuurd te krijgen.

Duizenden mensen registreerden zich online, maar zagen niet meteen de mogelijkheid om het document te printen waardoor de volmacht uiteindelijk nooit tot bij ons geraakte.

Om dit euvel aan te pakken, bouwde de klimaatzaak in samenspraak met juristen aan een nieuwe tool die een volledige online, rechtsgeldige registratie mogelijk maakt dankzij sms-authentificatie.

Mede-eiser word je nu in 1 minuut

Vandaag staan we dus klaar voor Klimaatzaak 2.0! De vertragingsmanoeuvres van onze overheden hebben ons nog ambitieuzer gemaakt. Dankzij het nieuwe registratiesysteem zullen we immers pijlsnel kunnen groeien en een pak meer mede-eisers vertegenwoordigen. Nu al is Klimaatzaak de grootste rechtszaak ooit gevoerd in België. Zullen we straks aan het begin van het proces met 100.000 burgers zijn?

Help ons om dit historische proces te voeren. Spreek familie en vrienden aan en nodig hen vandaag nog uit om mede-eiser te worden via www.klimaatzaak.eu. Door de eenvoudige vernieuwde procedure word je mede-eiser in 1 minuut en heb je niet eens een printer nodig!

Hoe langer onze overheden talmen, hoe sterker we zullen staan. Doen en delen dus.

2 reacties op ‘de klimaatzaak gaat verder

  1. Ik vind het erg jammer dat mensen blijkbaar te lui zijn geworden om eens tot bij de krantenwinkel te lopen voor een printje en een postzegel. Maar de Klimaatzaak heeft dit goed opgelost. Nu maar hopen dat het gerecht ons serieus genoeg neemt.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s